Zithromax

Zithromax er et antibiotika som brukes til å behandle klamydia og andre bakterielle infeksjoner. Det er en merket medisin og inneholder den aktive ingrediensen azithromycin, som er den første linjebehandlingen av klamydia.

Zithromax er reseptbelagte medisiner, og du kan ikke kjøpe den i disken.

Superdrug online lege gir en trygg og enkel online konsultasjon for chlamydia. For å bestille en bestilling, fyll ut vårt korte medisinske spørreskjema. Legen vår vil gjennomgå bestillingen din og godkjenne passende behandling.

Vi foreskriver azitromycin, den generiske versjonen av Zithromax, som har en tendens til å være litt billigere.

Zithromax vs azitromycin – Hva er forskjellen?

Zithromax er et merket medisin produsert av Pfizer. Den inneholder azitromycin, et antibiotikum som dreper klamydia bakterier. Zithromax-tabletter fungerer derfor på samme måte som generisk azitromycin, men kommer i merket emballasje. Branded medisiner kan være litt dyrere enn generisk medisinering. Vær oppmerksom på at produktemballasje kan avvike fra bildet ovenfor.

Begge medisinene er like effektive i behandling av klamydia. Hvilken medisin du får, kan variere avhengig av hvor du kjøper medisinen din. Mens noen apoteker kan lagre Zithromax, kan andre bare levere generisk versjon.

Hvordan ta Zithromax

Du bør ta Zithromax uten mat, minst en time før eller to timer etter at du spiser. Når du tar det for klamydia, foreskrives en dose på 1g som skal tas som en enkelt dose. Det er svært viktig at du tar hele dosen som anbefalt.

Hvis du ved et uhell tar mer Zithromax enn du har blitt foreskrevet, må du øyeblikkelig søke medisinsk hjelp.

Zithromax Dosering

Standarddosen for behandling av klamydiainfeksjoner er 1g Zithromax. Avhengig av dosen av tabletter, må du kanskje ta mer enn en tablett samtidig.

Kan jeg drikke alkohol med Zithromax?

Det er ingen kjent interaksjon mellom Zithromax og alkohol.

Hvor lang tid tar Zithromax å kurere klamydia?

Det kan ta opptil en uke for medisinen å drepe alle chlamydia-bakterier. I løpet av denne tiden bør du unngå sex for å hindre at infeksjonen overføres til partneren din. Hvis du bestemmer deg for sex i løpet av denne tiden, må du sørge for at du bruker kondom for å redusere risikoen for å spre infeksjonen.

Kan jeg ta Zithromax når jeg er gravid eller ammer?

Hvis du må ta Zithromax under graviditet eller under amming, snakk med din lokale lege. Din lege vil vurdere om tabletter passer for deg. Det kan være mulig for deg å ta Zithromax hvis din lege godkjenner.

Hvem kan ta det

Du må ikke ta Zithromax hvis du er allergisk mot noen av ingrediensene. Det samme gjelder hvis du er allergisk mot noen antibiotika som er svært lik azitromycin, som erytromycin eller noe annet makrolid eller ketolid antibiotika.

Ziromax er en reseptbelagt medisin, og din foreskrivende lege vil vurdere om det passer deg før du utsteder resept.

Sørg for at du lar legen din vite hvis du prøver for en baby, gravid eller amming. Vær oppmerksom på at Superdrug Online Doctor ikke vil kunne levere chlamydiabehandling til kvinner som er gravide eller ammer. Du må snakke med din lokale lege dersom dette gjelder deg.