Propecia

Propecia er et reseptbelagte hårtap medisinering for menn. Den aktive ingrediensen i Propecia kalles finasterid. Propecia øker hårveksten i hodebunnen og forhindrer at du mister mer av håret ditt. Resultatene av Propecia kan ses på så lite som 3 måneder.

I kliniske studier førte Propecia til hårgjenvekst eller forhindret ytterligere hårtap hos 9 av 10 menn.

Vi tilbyr både Propecia og generisk Propecia (finasteride). Generisk Propecia inneholder samme aktive ingrediens, men er tilgjengelig til en lavere pris.

For å bestille, fyll inn vårt spørreskjema og velg ønsket behandling. En av de elektroniske legene vil gjennomgå bestillingen din og godkjenne riktig behandling.

Hvorfor går noen menn skallet?

Håret vokser i sykluser. Under vekstfasen vokser håret over en periode på 2-4 år, og så slutter håret å vokse i 2-4 måneder i en hvilepase. Etter dette faller håret ut og nytt hår begynner å vokse på sin plass. Da gjentas syklusen selv, noe som betyr at hår i hodebunnen alltid er i ulike stadier av syklusen.

Hårtap er forårsaket av et hormon som forkorter vekstfasen av håret. Dette får håret til å tynne ut. Hvorvidt dette skjer, er avhengig av genetiske faktorer.

Manneskallethet blir vanligere med alderen, men kan også påvirke noen menn i 20-årene. Hvis du har mistet håret over en lang periode, kan håret bli permanent tapt.

Hvordan ta Propecia

Den vanlige dosen til Propecia er en tablett hver dag, og den kan tas med eller uten mat. Du bør se en forbedring innen 3-6 måneder. Hvis du glemmer å ta en tablett, fortsett bare med din normale daglige dose.

Propecia vil ikke fungere raskere hvis du tar mer enn en tablett om dagen. Hvis du ved et uhell tar for mye tabletter, bør du kontakte legen din umiddelbart.

Hvis du slutter å ta Propecia tabletter, vil håret ditt gå tilbake til måten det var før du begynte å ta det.

Hvor raskt vil jeg se resultater?

Menn som finner at Propecia reduserer hårtapet, oppdager vanligvis en forbedring innen 3 – 6 måneder etter at behandlingen er startet.

Hvordan virker Propecia?

Propecia resulterer i lavere nivåer av hormonet som akkumuleres i hodebunnen og fører til hårtap. Dette bidrar til å reversere balding prosessen og returnere hår vekst syklusen til normal slik at du slutter å miste håret og slik at nytt hår vokser tilbake.

Hva skjer hvis jeg slutter å ta Propecia tabletter

Propecia behandler hårtap, men det kurerer ikke det. Så snart du slutter å bruke det, kommer håravfallet ditt sannsynligvis tilbake innen få uker.