Priligy

Priligy er en reseptbelagt behandling for tidlig utløsning. Det forsinker utløsning og kan øke seksuell tilfredshet hos menn som finner at de kommer for raskt. Effekten av Priligy varer i opptil fire timer etter at tabletten er tatt. Det kan nesten doble varigheten av samleie og hjelper menn å få bedre kontroll over når de utløser seg.

Du trenger resept for å kjøpe Priligy. Bruk vår diskrete og praktiske tjeneste for å få både resept og medisinering på nettet. Når du legger inn bestillingen, må du fylle ut et kort online spørreskjema. Legen vår vil gjennomgå informasjonen din og godkjenne en passende behandling.

Hvordan blir Priligy tatt?

Priligy tabletter må svelges hele med en drink med vann. Du bør drikke minst ett fullt glass vann når du tar en tablett. Tablettene kan tas med eller uten mat. Det aktive stoffet dapoksetin tar omtrent en time å tre i kraft, så du må tillate tid for det å fungere før du har sex. Effekten av Priligy vil vare i opptil fire timer, derfor bør du ta Priligy en til tre timer før du tror du skal ha sex. Du bør ikke drikke alkohol i denne perioden, da alkoholforbruket øker risikoen for bivirkninger som svimmelhet og svimmelhet. Ta ikke Priligy mer enn en gang i døgnet.

Den vanlige Priligy doseringen er 30 mg. Hvis du føler at standarddoseringen ikke hjelper deg, kan legen din kanskje øke den til opptil 60 mg.

Ta Priligy kan påvirke din evne til å konsentrere så vel som din visjon. Det kan også forårsake bivirkninger som svimmelhet og trøtthet. Hvis du opplever noen av disse bivirkningene, må du ikke kjøre bil eller bruke maskiner på grunn av økt risiko for ulykke og skade. Du bør drikke rikelig med vann under behandlingen, da dette vil bidra til å forhindre bivirkninger.

Hva inneholder hver Priligy-tablett?

Hver Priligy tablett inneholder 30 mg til 60 mg av den aktive ingrediensen dapoxetin (avhengig av dosering). Ytterligere ingredienser inkluderer mikrokrystallinsk cellulose, kroskarmellosnatrium, laktosemonohydrat, magnesiumstearat, kolloidalt vannfritt silika, hypromellose, titandioxid (E171), triacetin, jernoksid svart (E172) og jernoksidgult (E172).