Lyrica

Pregabalin Lyrica er en medisin som brukes til å behandle en rekke sykdommer. Dens primære formål er å lindre smerter som oppstår i ekstremiteter som armer, ben, fingre eller tær. Det brukes ofte til behandling av diabetes, fibromyalgi og helvedesild samt behandling av anfall hos personer som har epilepsi.

Hva er Pregabalin

Pregabalin er et anti-epileptisk legemiddel, også kalt et antikonvulsivt middel. Det virker ved å redusere impulser i hjernen som forårsaker anfall. Pregabalin påvirker også kjemikalier i hjernen som sender smerte signaler over nervesystemet.

Det er et legemiddel som kan behandle nerve og muskel smerte, inkludert fibromyalgi. Det kan også behandle anfall. Det er et anti-epileptisk legemiddel, også kalt et antikonvulsivt middel. Det virker ved å redusere impulser i hjernen som forårsaker anfall. Det er narkotika behandling for nevropatiske smerter (inkludert diabetisk nerve smerte), og kan også behandle helvetesild. Du kan finne Pregabalin 300 mg, 150 mg og 75 mg som vanlige doser. Pris på generisk versjon av denne pillen finnes ovenfor.

Hva er Lyrica (Generisk Pregabalin)?

Det er et merkenavn for pregabalin-legemidlet. De er kjemisk det samme stoffet, å velge en over en annen er det samme som å velge et generisk vs merkenavn som du finner i de fleste medisiner. Forskjellen er i prisen, mens generikk er billigere enn merkevaren. Hvis du søker etter Lyrica-pris, er det for øyeblikket £ 84,95 for 56 kapsler på 75 mg hver. Andre mengder piller og reseptstyrker varierer i pris.

Pregabalin er et anti-epileptisk legemiddel, også kalt et antikonvulsivt middel. Det virker ved å redusere impulser i hjernen som forårsaker anfall. Pregabalin påvirker også kjemikalier i hjernen som sender smerte signaler over nervesystemet.

Pregabalin brukes til å kontrollere anfall og behandle fibromyalgi. Det brukes også til å behandle smerter forårsaket av nerveskader hos personer med diabetes (diabetisk nevropati), herpes zoster (post-herpetic neuralgi) eller ryggmargsskade.

Pregabalin 300 mg

Reseptene finnes vanligvis i følgende styrker: 75 mg, 100 mg, 150 mg og 300 mg. Du vil legge merke til denne bestillingssiden, du kan slippe ned alle disse forskjellige reseptbelagte styrkeene som vi har dem alle til salgs. Du kan velge merket Lyrica, eller den generiske pregabalin (begge er de samme). Pregabalin brukes til å kontrollere anfall og behandle fibromyalgi. Det brukes også til å behandle smerter forårsaket av nerveskader hos personer med diabetes (diabetisk nevropati), herpes zoster (post-herpetic neuralgi) eller ryggmargsskade.

Hvordan du bruker Lyrica (Pregabalin)

Den kommer i kapselform og tas muntlig. Pasienter kan ta det på tom mage. Men de kan også ta det med mat. Administrasjonen av medisinen er 3 ganger daglig. Å ta Lyrica på en konsistent tid hver dag forverrer helbredelsesprosessen. Pasientene må lese gjennom instruksjonene på pakken. Han bør konsultere legen sin for spørsmål og avklaringer.

En resept starter vanligvis med lav dose. Leger øker den innen den første uka av behandlingen. Pasienter bør strengt følge reseptbeløpet av leger om hvordan man skal ta det.

Pregabalin 300 mg er typen medisin som kontrollerer og eliminerer smerte. Du kan kjøpe Pregabalin billig fra UK Meds nedenfor. Men det er ikke vant til å behandle hovedbetingelsen. Full effekt medisinen er ikke følt umiddelbart. I noen tilfeller kan det ta flere uker før pasientene begynner å føle sine effekter. Leger råd mot å stoppe inntaket når bivirkninger manifesterer seg. Årsaken til dette er at pasienten kan oppleve alvorlig tilbaketrekkingserfaring. Disse kan være i form av søvnløshet, kvalme, oppkast og hodepine. Ved bivirkninger, må pasienten straks informere legen. Sjansen er at legen vil redusere doseringen.

En medisinsk informasjonsblad er gitt til hver pasient av legen eller apoteket ved starten av behandlingsperioden. Arket er også gitt når en pasient får påfylling. Det er mange detaljer som pasienten vil vite om medisinen etter å ha lest informasjonsarket. Pasienten bør spørre apoteket eller legen om ting som ikke er klart for ham.