Fildena

Hva er Fildena?

Fildena 100mg inneholder en aktiv ingrediens Sildenafil som er FDA-godkjent medisin som brukes til å behandle erektil dysfunksjonsproblemer hos menn. Etter å ha blitt introdusert i 1998, ble Fildena 100 mg den mest populære behandlingen for problemer med erektil dysfunksjon. Fildena 100mg er en rasktvirkende medisinering som kan vare opptil fire timer. Det fungerer bra for menn i alle aldre, uansett hvor lenge pasienten har hatt problemer med å få og vedlikeholde ereksjon.

Hvordan Fildena 100mg behandler erektil dysfunksjon problemer?

Fildena 100mg tilhører en gruppe medikamenter kjent som PDE5-hemmere. For å forstå nøyaktig hvordan medikamentet fungerer, er det nødvendig å forstå den fysiologiske mekanismen for ereksjon.

Etter den tidlige opphissingen frigjøres nitrogenoksid i corpus-hulen i kroppen. Etter frigjøring av nitrogenoksid aktiveres enzymet kalt guanylatcyklase som fører til syntese av cyklisk GMP eller cGMP. Syklisk GMP ineraktiserer med de glatte muskler i hulskroppen som får dem til å slappe av. Som et resultat strømmer mer blod til pe ** er og ereksjonen oppnås.

Syklisk GMP er inaktivert av enzymet PDE5 eller hoshodiesterase type-5. Ved å hemme dette enzymet øker sildenafilcitrat mengden syklisk GMP og forbedrer dermed ereksjonen. Den største fordelen med Sildenafil og andre PDE5-hemmere er at det bare virker i nærvær av naturlig stimulering, noe som betyr at den ligner den naturlige ereksjonsmekanismen.

Hvem kan bruke Fildena 100mg?

Fildena 100mg er alt for menn. Aldergruppen spiller ingen rolle. Uansett alder er stoffet foreskrevet for menn som lider av erektil dysfunksjon.

Er Fildena 100 mg for kvinner og barn også?
Nei. Kvinner og barn kommer på helserisiko hvis du tar denne medisinen i det hele tatt. Så anbefales det å holde stoffet borte fra rekkevidde.

Hvorfor Fildena 100mg er en populær behandling for problemer med erektil dysfunksjon?
Fildena 100mg kan begynne å virke innen 15 minutter. Det er en populær behandling for ED-problemer, fordi det har vært vitenskapelig bevist å hjelpe ca 80% av mennene å oppleve vanskeligheter. Det var den første FDA-godkjente behandlingen for erektil dysfunksjonsproblemer, og den har en lang historie med suksess. Kliniske studier fra hele verden har vist at Fildena 100mg er en effektiv behandling for problemer med erektil dysfunksjon. Hver dose varer opptil fire timer, og noen menn kan få flere ereksjoner fra en enkelt dose. Vanligvis er Fildena 100mg dekket av de fleste helseforsikringsplaner.

Kan Fildena 100mg tas på tom mage?

Ja absolutt. Faktisk er det å foretrekke å ta det på tom mage. Å ta stoffet etter å ha tatt mat kan forsinke arbeidet.

Hvordan ta Fildena 100mg?

Fildena 100mg fungerer best hvis det tas ca. en time før aktiviteten. For å få ereksjon, må du bli stimulert. Legene anbefaler vanligvis å ta 100 mg per dag, men doseringen kan reduseres til 25 mg eller økes til 100 mg hvis nødvendig. Ikke ta mer enn en dose hver 24. time. Fildena 100 mg kan ikke tas samtidig med andre medisiner som brukes til å behandle mannlige erektil dysfunksjonsproblemer. Du bør ikke ta Fildena 100 mg med et høyt fettmål, fordi det kan redusere effekten av medisinen. Fildena 100mg beskytter deg ikke mot sykdommer som er overført.

Fildena 100mg bivirkninger

Eventuelle bivirkninger ved å ta Fildena 100 mg er vanligvis mindre. Vanlige bivirkninger inkluderer hodepine, magesmerter, synproblemer, svimmelhet, lysfølsomhet, skyllet hud og utslett. Sjeldne, men alvorlige bivirkninger inkluderer hørselsproblemer, midlertidig blindhet og en ereksjon som ikke vil gå bort. Hvis du har en av disse bivirkningene etter å ha tatt Fildena 100 mg, kontakt lege.

Fildena 100mg forholdsregler

Før du begynner å ta Fildena 100 mg, se legen din for å diskutere din medisinske historie. La legen din vite hvis du har høyt blodtrykk, nyrebeskadigelse, leverskade, seglcelleanemi, kreft, blødningsforstyrrelser, myelom, eller hvis din person har anatomiske deformiteter. Hvis du kjøper Fildena 100 mg gjennom AllDayGeneric, må du ta med all medisinsk informasjon på konsultasjonsskjemaet. Hvis du er usikker på om det er trygt for deg å ta Fildena 100 mg, må du gjøre en avtale med legen din.